Viime yö meni painajaisten kourissa hikoillessa, joten olo on ryytynyt. Näin kahta eri unta, jotka kuitenkin olivat hyvinkin samankaltaisia. Ensimmäisessä seurassani oli ex-mieheni, jonka kanssa käveltiin kaikessa rauhassa jonkinlaista kuivunutta joenuomaa pitkin. Joenpohja pölysi ja mua sattui kurkkuun... sitten ex kaatui ja jäi selälleen makaamaan maahan. Katsoessani häntä huomasin, että hänen molemmat jalkansa oli poikki (siis irtipoikki) reiden puolesta välistä asti. Häntä ei kuitenkaan sattunut, mutta tiesin, etten voi kertoa hänelle mitä on tapahtunut, joten istuin hänen vatsansa päälle ja vain tuijotin jalkoja, joita ei ollut. Uni loppui siihen, kun hän työnsi minut päältään pois nähden jalattomuutensa. Exän huuto siirsi minut seuraavaan uneen, joka oli lähestulkoon jatkoa ensimmäiseen. Tällä kertaa olin yksinäni pimeässä ja pelkäsin. Jossain kaukana syttyi kohdevalo, jota kohti suunnistin. Päästessäni lähelle valoa, esiin nousi pieni esiintymislava, jossa seisoi Juha Lehti laulaen Lähtö-nimistä biisiä yksinään... kaikki hyvin siihen asti, mutta kun häneltä puuttui toinen jalka! Tähän sitten heräsin...

Mitäköhän jalkojen puuttuminen merkitsee? En muista ikinä ennen nähneeni unta puuttuvista ruumiinosista, vaikka kieltämättä uneni omituisia ovat ennenkin olleet... olisikohan mun syytä hakeutua hoitoon?

Jostain oudosta syystä huonosti ja levottomasti nukutun yön jälkeen olen saanut harvinaisen paljon aikaiseksi tänään. Aamulla piipahdin työvoimatoimistossa ja kävin sitten hoitamassa vielä pankkiasioitakin. Nyt ajattelin jatkaa kutomista, kun tuossa pari päivää sitten kaivoin kaapin kätköstä n. 3 vuotta sitten aloittamani puserontekeleen... siitä oli toinen kappale tehty ja toisestakin jo palmikkoresori valmiina ja parin viime päivän aikana sitä on tehty jo reilut 10 senttiä. Se saattaa jopa valmistua vielä tämän vuoden aikana tällä vauhdilla. Hyvä minä :)