Hmm, nyt on maanantai-iltapäivä ja ostin Fifin langat lauantaina... ja Fifi on melkein valmis!!! Lankaa on sen verran, että saan työn leveydeksi 23 ruutua, nyt ruutuja on 21...
Olen kuitenkin jotain muutakin tässä menneiden kahden vuorokauden aikana tehnyt, mutta jotenkin jokaisessa välissä istuin tekemässä Fifiä - se nyt vaan oli jotenkin addiktoivaa! Ensin hiukan arastelin mallikuviota, luulin joutuvani koko ajan laskemaan silmukoita ja kerroksia, kun mikään huippukutoja en kuitenkaan ole. Toisin kuitenkin kävi, malli jotenkin juurtui selkärankaan, eikä alun jälkeen mallia tarvinnut edes miettiä.

Uudessa Ullassa oli Fifi kakkosen ohje, joka myöskin vaikutti aika houkuttelevalta... Saattaisi varastosta löytyä lankaa jopa siihen, kun nyt vauhtiin pääsin.

Tästä ei ole tulossa käsityöblogia kuitenkaan, vaikka nyt viimeiset postaukset siihen suuntaan viittaakin. Täytyy vaan rakentaa oma kategoria näille jutuille. Ja viime päivinä ei ole tapahtunut mitään muuta mainitsemisen arvoista, niin kirjoitus väkisinkin on hyvin käsityöpainotteista...

[muoks muoks] Tykkään kovastikin ihmisten kommenteista, mutta ihan älyttömät kommentit voisi mielestäni jättää kirjoittamatta! Nimimerkki mie vaan tai jotain vastaavaa haistatteli tämän kirjoituksen kommenttiosiossa, mutta  onneksi  tässä systeemissä on sellanen "poista"-kohta...  tämä olikin ensimmäin jonkinasteinen häirikköviesti täällä, katsotaan mitä tulevaisuus vielä tuokaan tullessaan!