Tuli sitten oltua luvatulla baarikeikalla eilen... oltiin oikein pidemmän kaavan mukaan, sillä kotiuduin vasta klo 05.15... ensin istuttiin hemma hus S, josta sitten ensimmäiseen baariin ja sieltä seuraavaan. Sitten oli tietysti pakko lähteä vielä pizzalle, vaikka ulkona satoi vettä ja farkut oli oluesta märät. Joo, ohi hoippunut ihminen kaatoi täyden tuoppinsa suoraan syliini ja hetkeä myöhemmin samassa pöydässä istunut ihminen kaatoi puolikkaan tuopin vielä perään - loistavaa!

Ilta ja yö oli kuitenkin hillittömän hauskaa menoa alusta loppuun asti, meillä oli taas "tyttöjen omaa kivaa" eikä kukaan ymmärtänyt meidän kikatusta... pari miehenpuolikasta yritti liittyä seuraan, mutta hyvin nopeasti he kyllä pöydästämme poistuivat. Hauskuus loppui aamulla hyvinkin aikaisin, kun hiukan ennen kahdeksaa paukahti katupora käyntiin ikkunan alla! Näyttävät kaivaneen katuun suuren kuopan, ilmeisesti vaihteeksi on alkamassa putkiremontti. Johan siitä on 2 vuotta aikaa, kun tuo katu viimeksi revittiin auki!

Siinä sitten kohtuullisen kypsänä kömmin suihkuun ja syömään aamupalaksi yöllisen pizzan tähteitä. Hyvä ja ravitseva aamupala :) Maistui kyllä hillittömän herkulliselle! Kesken aamupalan soitti H, joka kaipaili kahviseuraa. Siinä se sitten aamu vierähti mukavasti, vaikka vesisade jälleen kerran saapui seuraamme...

Nyt nukuttaa ja kädet tärisee niin, ettei meinaa näppis riittää... täytyy varmaan mennä päikkäreille...