Kun koko päivän vaan lorvailee, niin sitten on näköjään ihan täysin mahdotonta saada nukuttua! Olen tässä illan/yön rattoisasti viettänyt pelaten peliä nimeltä poks, lukenut välillä ja välillä hiukan kutonut. Aina välillä toki olen kömpinyt peiton alle unta metsästämään, mutta tuloksetta... nyt rupeaa hermot menemään pikkuhiljaa, kun silmät on niin väsyneet, että ne vaan vuotaa ja niitä täytyy siristellä koko ajan.

Voiko itselleen antaa nuijanukutuksen?

Laitoin jo aamuksi kellon soimaan... vaikken silmänräpäystäkään olisi nukkunut, niin aamulla herään yhdeksältä. Se on tällaisten öitten jälkeen ainoa tapa saada unirytmistä kiinni.

Jollei ulkona edelleenkin sataisi, voisin lähteä hämärään (voiko nyt jo olla aamuhämärä? Ulkona meinaan ei ole pimeää...) kävelemään ja hengittämään raitista ilmaa. Joskus on ihanaa katsella, kun kaupunki herää yön jälkeen ja ihmiset tulee ulos koloistaan. Se kerta ei kuitenkaan ole tänään, kun ei jaksa kaivaa sadevaatteita esiin... jos menisi takaisin sänkyyn, kuuntelisi sateen ropinaa vasten ikkunalautaa ja nukkuisi unia näkemättä aamuun asti!