Tänään on ollut KUUMA! En saanut edes itseäni siirrettyä rannalle, sillä oli yksinkertaisesti liian tukalaa pyöräilyyn eikä sitten bussilla menokaan oikein iskenyt. Olen siis viettänyt päivän parvekkeella kirjan kanssa ja nauttinut litratolkulla persikan makuista jääteetä vuorotellen jääkahvin kanssa. Syöminen ei ole kiinnostanut, kun olo on ollut kerrassaan tukala. Aina välillä siirryin sisätiloihin tuulettimen eteen ja surffailin pitkin poikin nettiä ja meseilin kreikkalaisen ystäväni kanssa. Hän istui nettikahvilassa ruokatunnilla ja käytti sen keskusteluun kanssani :) Yleensä keskustelemme vain ja ainoastaan turistikauden ulkopuolella, sillä normaalisti hän on töissä kellon ympäri. Oli siis erittäin mukava yllätys, kun hän kirjautui meseen sisälle :)

Viiden aikoihin koko päivän tuloaan tehnyt ukkonen sitten jyrähti ensimmäisen kerran. Pitkän aikaa ukkosti ilman, että pisaraakaan vettä satoi, mutta lopulta se sadekin sitten tuli. Nyt jo paistaa aurinko ja ilma on taas mitä kaunein. Sateen aikana ei lämpötilakaan pahemmin pudonnut, joten meikäläinen laittoi sandaalit jalkaansa ja painui ovesta ulos. Tein pitkähkön kävelylenkin kastuen alusvaatteita myöten, mutta se oli ihanaa!!! Enkä ollut edes ainoa, joka moisella lenkillä oli :) Nyt näin jopa kulkea, kun tajusin laittaa piilarit päähän ennen lähtöä :)

Tuossa surffatessani mietin blogini tilastoista löytyneitä hakusanoja. Mistäköhän nuo sanat mahtaa löytyä? Jos siis nämä raapustukseni löytyy mm. sanoilla kaalikääryleohje, katupora, kypros, bilekuvat, witch, tissi ja pillu, niin mielestäni joku on hiukan sekaisin... en nyt tällä hetkellä ainakaan muista käyttäneeni ensimmäistäkään sanaa noista... no, ainakin bilekuvia tai kaalikääryleohjeita etsivä ihminen pettyy löytäessään sivuni... eikä näistä teksteistä pahemmin kyllä pornoakaan löydy :)

[muoks muoks 10.7.2005 klo 02.36]  Lisää  hassuja  hakusanoja:  tuntematon  sotilas T-paita... sen nyt tiedän ainakin ihan varmaan, ettei moisia sanoja tästä blogista löydy, vaikka tuntematon sotilas onkin loistokirja ja -leffa!