Nautit matkustelusta ja etsit reissuiltasi uusia kokemuksia. Tutustut mielelläsi paikalliseen kulttuuriin ja ihmisiin. Käytät kuukausia reissujen suunnitteluun ja kotiin palattuasi alat heti miettiä seuraavaa kohdetta. Välttelet muita turisteja ja jätät hotellin tervetulodrinkit suosiolla väliin.

Viihdyt parhaiten pienissä ja idyllisissä kylissä paikallisten ihmisten parissa. Nautit luonnossa samoilusta ja tunnelmallisissa kahviloissa istuskelusta. Ulospäinsuuntautuneena ja kielitaitoisena ihmisenä jätät maailmalle jälkeesi särkyneitä sydämiä ja satunnaisia tuttavuuksia.

Olet järjestelmällinen matkaaja ja pakkaat reissuun mukaan kaikkea hyödyllistä kuten ripulilääkettä, sideharsoa, linkkuveitsen, ompelupakkauksen ja tuholaismyrkkyä.

Omatoimimatkailijoita Maikkarilla: Ellen Jokikunnas, Salkkareiden Saku, Fievel-hiiri, V.I.P.-seikkailija 2004 Tuomas Kytömäki

Maikkarin sivuilta löytyi Ellenin matkatesti. Suurimmaksi osaksi tuo pätee minuun, mutta mukanani ei ole ripulilääkettä eikä tuholaismyrkkyä, jollei hyttyskilleriä moiseksi lasketa. Ja mielellänihän minä samaistun Fieveliin :)