Tappavan harmaa ja sateinen lauantai... jos nyt vihdoin saisi itsestään irti edes sen verran, että jotain raapustaisi tännekin - piiitkästä aikaa!

Viime viikonloppu meni kohtuullisen rattoisissa merkeissä, nimittäin purjeveneen nostossa ja sen talvikuntoon laittamisessa. Enpä ollut ikinä moista asiaa tehnyt enkä itse asiassa edes nähnyt, mutta nyt on sekin sitten nähty ja tehty. Vettä satoi taivaan täydeltä sekä perjantaina että lauantaina, mutta kaikesta huolimatta meillä oli ihan hauskaa. Perjantaina meitä oli isompi porukka, mutta lauantai oltiin P:n kanssa kahdestaan. Pitkästä aikaa tuli vietettyä kunnon laatuaikaa hyvän ystävän kanssa - olin jo melkein unohtanut miten hauskaa on kömpiä kylmänkosteassa makuupussissa mökkiin muka nukkumaan ja naureskella hysteerisesti kaikkea tosi tyhmää yliväsyneenä, oudossa tilassa, jolloin kaikki asiat naurattaa :)

Sunnuntaina sitten päädyttiin Ystävän kanssa pitkästä aikaa baariin. Kuviteltiin molemmat, että olisi ihan rauhallista viettää ravintolailtaa sunnuntaina, kun kaikki muut ovat ryypiskelleet koko viikonlopun... niinhän sitä tosiaan olisi luullut. Kantabaarimme oli piukassa ihmisiä, jotka kaikki järjestäin olivat ihan hillittömässä humalassa. Tämä tietysti takasi sen, että istumapaikkaa oli ihan turha etsiä pienestä baarista ja seisominenkin oli työn takana, kun joka paikassa tungeksi ihmisiä...
Ensimmäistä kertaa sitten kesäkuun jälkeen törmättiin J:n kanssa, samasta paikasta viimeksi päädyimme meikäläisen kämpille... nojailimme toisiimme tanssilattialla, yritimme pysyä pystyssä tungoksessa. Siinä kohtaa vielä kuvittelin historian toistavan itseään, mutta jälleen kerran kohtalo puuttui peliin. J:n runnoessaan tietään baaritiskille putkahti ovesta sisään Mies. Mies tuli viereen ja totesi, että "sulla onkin sitten jo seuraava mies kierroksessa." J puolestaan näki mun juttelevan Miehen kanssa eikä sitten enää tullut takaisin... Lopputulos oli se, että minä lähdin kotiin. Ei siellä voinut kenellekään puhua mitään ja mitä loppujen lopuksi olisin sanonut? Ja kummalle?

Mitään muuta ei sitten olekaan tapahtunut (ihan kuin tuossa ei olisi tarpeeksi vähäksi aikaa...). Meikäläisen kurkussa asuu joko siili tai kaktus eli flunssa yrittää hiipiä kimppuun. Tämän päivän ruokalistalla on siis C-vitamiinia ja paljon. Ainoa piristys tähän oloon ja vesisateeseen oli Kreikasta tullut meili - Y. on palannut lomaltaan Barcelonasta eli nyt on taas potentiaalinen mahdollisuus chattituokioihin :)