Oli ihan pakko lainata Maija Vilkkumaata otsikkoon... asiaa ei meinaan voi enää mitenkään paremmin sanoa! Onnistuin tässä viikonlopun aikana hankkimaan itselleni sellaisen morkkiksen, että ei sitten ole varmasti ikinä ollut! Päädyin lauantaina eräisiin kekkereihin ja siinä sitten aamuyön pimeinä tunteina hirvittävässä humalassa tuli lähetettyä monta viestiä HM:lle... vastausta yhteenkään viestiin ei tullut, mutta eilen aamulla sain lähes halvauksen, kun lähetettyjä viestejä luin... siinä kohtaa iski sitten morkkiksen osa yksi!

Siinä sitten päivän aikana soiteltiin Ystävän kanssa, joka sai houkuteltua minut mukaansa baariin. Ensimmäisestä baarista mukaamme tarttui eräs mies sekä hänen kaverinsa, joiden kanssa siinä sitten iltaa istuttiin pidemmän kaavan mukaan... valomerkin jälkeen ensin syömään ja sitten taksilla meikäläisen luo... tänään aamulla sitten iski morkkis numero kaksi, jonka jälkeen revin miehen ylös sängystä ja ilmoitin, että hänen on aika lähteä. Puhelinnumeroa toinen yritti kysellä, mutta en viitsinyt edes vastata kyselyyn.

Ulko-oven kolahdettua kiinni lähestulkoon ryntäsin suihkuun, jossa hinkkasin itseäni puhtaaksi kauan ja itkin... hävetti ja nolotti... ja hävettää vieläkin...

Nyt on vaan pakko kerätä itsensä kasaan ja koittaa aloittaa normaalin elämän eläminen taas. Tästä ei vaan tule mitään!