Aamulla oli uusintahaastattelu, joka ainakin omasta mielestäni meni hyvin. Voin rehellisti sanoa tehneeni kaikkeni työpaikan eteen - tämän enempään en kykene enää. Toivottavasti tajuavat siellä, että olisin ko. hommaan se paras valinta :)

Haastattelusta sain puhtia itseeni ja pidin sitten pitkästä aikaa oikein kunnon siivouspäivän. Ja aloitin vielä siivouksen parvekkeelta... se taasen tarkoittaa sitä, että nyt saa kesäkelit tulla, sillä ikkunat on pesty ja parveke pistetty kesäkuntoon - tuolit ja pöytä pesty, samoin lattia kuurattu talven pölyistä. Nyt ei siis enää tarvita kuin lämpöä lisää, niin pääsen juomaan ekat kahvit ulkosalle! Sitä odotellessa on pakko juoda kahvia koneen vieressä... olen toki ihan rättipoikkipuhki, joten sänky saattaa kutsua hyvinkin nopeasti! Siivous siis vaatii oman osansa!

Huomenna sitten treffit ja maanantaina kutsuu työmaa. Outoa ajatella, että menen töihin... toki maanantai on ainoa päivä, jolloin ihan konkreettisesti lähden töihin, kun lopun aikaa vain istun oman koneeni ääressä tekemässä töitä. Pääasia on kuitenkin se, että edes hiukan "ylimääräistä" rahaa on tiedossa. Ja josko tämä parin viikon sopimus olisi alkupotkua uudelle vakkaripaikallekin... *haaveilee*