Kotiuduin lakkiasista jo pari tuntia sitten ja toivuin rauhassa kemuista Sakista huudattaen :) Juhlat meni hyvin, vaikka itse juhlakalua en olisi ilman lakkia tuntenutkaan - niin usein ollaan tekemisissä heidän perheensä kanssa. Muitakin minulle tuntemattomia ihmisiä paikalla oli, he toki tunsivat minut... montakohan kertaa vastasin kysymykseen "mitä sinä nykyään puuhaat?" Vakiovastaus kaikille oli, että tässä vaan innokkaasti odottelen Kreikkaan pääsyä. Ei jaksa vieraille ihmisille sen enempää elämäntilanteestani kertoa.

Tarjoilu juhlissa oli suorastaan loistavaa, eipä tarvitse iltapalaa tänään syödä, vaan voi mennä suoraan vatsansa viereen nukkumaan :) Toki ensin on pakko tuijottaa telkkarista uusin Selviytyjät sekä tietysti Subilta CSI, johon olen melkein yhtä koukussa kuin Lostiin.

Kahvin piristävä vaikutus on kyllä ihan silkkaa pötyä, sillä tänään nautitun kahvin vuoksi mun pitäis olla pirteä, mutta olen jo tunnin haukotellut kitarisat vilkkuen. Ystäväkin pyysi baariin, mutta en todellakaan jaksa lähteä enää tänään ovesta ulos. Rauhallinen koti-ilta siis tiedossa huomista vanhemman miehen tuloa odotellen.