Nyt on tehty ruokaostokset ja shoppailtu torilla sen verran, että kaikkien ostosten kotiin kuskaaminen fillarilla meinasi tuottaa ongelmia... pyörälaukuista loppui tila, joten herneet, mansikat ja salaatti keikkuivat iloisesti pyöränsarvista polkiessani kotiin ja epäillessäni, että saan sydänkohtauksen kuumuudesta ja väsymyksestä. Päivän toinen suihku ja jääkahvi piristi kummasti ja nyt on taas ihan ihmismäinen olo :)

Päätin sitten jättää rannallemenon tältä päivältä ja viettää laiskan päivän kotosalla. Teen hyvää ruokaa (jos jaksan) ja istuskelen parvekkeella lukemassa. Uiminen houkuttelisi, mutta luultavasti tiedossa on yöuinti, kun vanhempi mies tulee töitten jälkeen tänne. On sitten tämän kesän ensimmäinen yöuinti :) Viimeksi yöuinnilla olen ollut Kreikassa elokuussa, joten ehkäpä on syytäkin tehdä moinen reissu... Ennen iltaa on kuitenkin varmaan pakko yrittää saada hetkeksi unen päästä kiinni, sillä kaksi valvottua yötä meinaa väsyttää, enkä halua simahtaa heti, kun muru tulee...

Varjossa mittari näyttää 27,6 - mahtaakohan Ruisrockissa tulla ruumiita, kun siellä paahteessa kiskovat viinaa tajuamatta kuumuutta? Onneksi olen jo sen verran "vanha", ettei tartte rymytä siellä tänään... okei, mielellänihän mä siellä olisin, mutta kun täytyy miettiä matkakassaa ja lisäksi esiintyjälista ei oikein ollut meikäläisen mieleen... rokataan sitten vaikkapa DBTL:ssä reilun parin viikon päästä senkin edestä ;)