Mitä tekee likkalaps, kun aurinko on aamulla hiukan pilvessä? Aloittaa tietysti projektin nimeltään "siivoan vaatehuoneen katosta lattiaan"... Hullu mikä hullu! Voin kertoa, että hikeä on sitten pukannut tämän päivän aikana litratolkulla, kun tuolla tämän lukaalin pienimmässä huoneessa hiukan meinasi tulla kuuma, kun siellä koko päivän ahkeroi... nyt on tosin vaatehuone supersiisti ja lisäksi vielä tyhjempikin, kuin eilen tähän aikaan! Jotenkin sinne tuli tilaa, kun osa vaatteista oli oudosti kutistunut säilytyksen aikana... Saapahan sitten Pelastusarmeija uutta vaatetta annettavaksi eteenpäin. Joukkoon mahtuu myös ihan tuliteriä vaatteita, jotka on luultavasti ostettu jonkinlaisessa mielenhäiriössä - ei meinaan tulisi mieleenkään pistää niitä päälle! Olenkohan joskus shoppaillut humalassa???

Vaatehuoneen siivouksen lisäksi vaihdoin lakanat, kunhan olin ensin pessyt ja kuivattanut ne ulkona. Tänään pääsee siis ihquihin ulkoilman tuoksuisiin lakanoihin nukkumaan :) Harmi vaan, että täytyy nukkua yksin vielä ainakin yksi yö...

Tämän päivän hakulauseiden helmi on ehdottomasti "musta mies lomaromanssi". Mitenköhän tuokin liittyy tähän blogiin? Enkä ole moista ainakaan itse kokenut, joten siinä mielessä hakija on ainakin hukkateillä!