Nyt olen suorastaan ylpeä itsestäni! Eilisen päivän olin kiltisti kotosalla, pyykkäsin ja siivosin hiki valuen... aurinko oli pilvessä, mutta lämpötila oli kuitenkin ihan hellelukemissa. Sen huomasi, sillä illalla oli olo kuin tiskirätillä. Puhtaisiin lakanoihin oli ihana mennä nukkumaan, mutta kun sänky tulee tappavan kuumaksi arviolta kolmessa sekunnissa... tuuletin hurisee katossa, mutta eipä tuosta kovin paljoa hyötyä ole...

Nihkeää yötä seurasi aurinkoinen aamu, joten hyvällä omallatunnolla suuntasin pyörän kohti biitsiä :) Naurattaa vaan tuo mun kulkeminen, kun näytän aina siltä, kuin olisin muuttamassa rantsuun... mukana kun pitää olla tietty viltti ja pyyhe, sitten tarvitaan termarillinen kahvia, pehmeä kylmälaukku juotavaa ja eväitä varten, kirja, rasvaa... nuo kun kaikki sulloo pyörälaukkuihin, niin näytän ihan oikeasti kuormakamelilta ;) Tunnistatte siis minut varsin hyvin, kun näette pyöräilijän, joka hiki päässä sotkee kohti uimarantaa tummansiniset kaksipuoliset pyörälaukut pullottaen :) Moikatkaa toki tavatessanne!

Huomiseksi suunnitteilla seuraava rantapäivä, tällä kertaa kera Ystävän ja naapurinpoikien, jotka molemmat aloittivat kesälomansa.