Käsittämättömän lämmin ilta! Tuli oltua ihan luonnon helmassa, meren äärellä vanhan rakkaan ystävän kanssa, piiitkän tauon jälkeen. Puheluja ja meilejä on tullut vaihdettua tiuhaan tahtiin, mutta nähty ei olla pariin kuukauteen. Tänään sain jo aamulla puhelun ja minut kutsuttiin syyspiknikille :) Idea oli loistava ja oikein odotin iltaa - enkä turhaan! Ystävä on miespuolinen (ja ihan hetero) ja ollaan oltu erittäin hyviä ystäviä melkein hiekkalaatikolta asti. Ystävä toi tullessaan illan tarjoilun, minä vain itseni... ajeltiin meren rantaan, etsittiin mukava paikka ja "leiriydyttiin". Loikoiltiin hämärtyvässä syysillassa, puhuttiin ja syötiin... ihana ilta!!

Harmittaa, kun tällaisia juttuja ei tule tehtyä useammin! Tai toisaalta, eihän ne tuntuisi niin ihanilta, jos kerran viikossa piknikillä kävisi tai jotain muuta arkirutiineista poikkeavaa tekisi... mutta jos vaikkapa kerran kuukaudessa yrittäisi kehittää jotain pientä spesiaalia... siinä tavoitetta syksyn ja talven varalle!

Päivällä tuli kudottua vauvan haalarit valmiiksi :) Nyt ne täytyy vaan pingottaa ja sitten käydä lainaamassa äidin ompelukonetta ja ommella vetoketju paikoilleen. Lankaa jäi sen verran, että saan tehtyä vielä töppöset samaa sarjaa... luultavasti haen vielä kerän lankaa ja teen tumput ja piponkin... kylläpä pienet vaatteet on söpöjä :)