Olipa ihana viikonloppu!!!

Perjantaina lähdettiin reissuun puolen päivän jälkeen. Matkalla tyhjennettiin yksi kauppa ja viiniäkin tuli haettua pullo jos toinenkin... tavaraa oli sen verran, että kiiteltiin onneamme, että tavarat saa autolla melkein mökkiin sisälle asti - ei niitä olisi yksinkertaisesti jaksanut kantaa! Tehtiin yhdessä ruokaa ja illalla juotiin punaviiniä takkatulen loisteessa. Söpöiltiin ja kiehnättiin lähekkäin, rentouduttiin.

Yöllä alkoi vesisade, joten lauantaina suurin osa päivästä vietettiin sisätiloissa, joko mökissä tai sitten puuvajassa puita hakaten. Minä pääsin hyppimään vesilätäkköön murun nauraessa puuhiani kameran takaa :) Välillä kiertelin itsekseni lähimetsiä kameran kanssa ja takaisin tulin pussillinen puolukoita mukana... illalla lämmitettiin sauna ja päästiin uimaankin! Nyt on tosin jo rappuset laiturista korjattu sisätiloihin, joten jatkossa uiminen on hieman työläämpää...

Eilen ajeltiin kotiin, haettiin pizzat ja tultiin kotiin syömään. Muru jäi vielä yöksi tänne, joten viikonlopusta tuli vieläkin pidempi :)