Oltiin sitten Ystävän kanssa sunnuntaina baarissa ja nyt "jo" rupeaa olo tuntumaan taas ihmismäiseltä... täytyy varmaan ruveta harjoittelemaan baareilua  taas, sillä kunto ei meinaa enää millään kestää! Korkeanpaikan leiri täytynee ottaa puheeksi ;)

Meillä oli ehdottoman hauskaa sunnuntaina, vaikka loppuillasta hiukan onkin palasia vielä hukassa... juotiin ja bailattiin oikein urakalla - kotiin päädyin jo maanantaina puolen päivän aikoihin... baarin jälkeen mentiin syömään ja sitten päädyttiin oudolla porukalla Ystävän luo jatkoille... Maanantai menikin sitten nukkuessa ja välillä murun kanssa puhelimessa jutellen - en todellakaan muistanut vastanneeni murun puheluun sunnuntaina... eilisen päivän vietin suurimmaksi osaksi vessanpyttyä halaillen... nyt on jo muuten ookoo olo, mutta vatsalihakset aristaa oksentelun jäljiltä ja jalatkin on kipeet...

Hiljaiseloa on siis tämä viikko ollut, josko huomenna jo pääsisi vaikka pienelle lenkille... tai edes kirjastoon... nyt on kuitenkin saatava kahvia!