Muru lähti aamulla mökille jatkamaan puusavottaa, joten minä jäin aloittelemaan matkavalmisteluja. Kerrankin voi rehellisesti sanoa, että silittäminen on ollut mukavaa :) Päivän kuuntelin ouzo.fm-kanavaa ja rokkasin kreikaksi silitysrauta kädessä, joten olen todellakin nauttinut jokaisesta hetkestä. Muru soitteli uimataukonsa jälkeen ja ihmetteli taustalta kuuluvaa meteliä (toinen ei todellakaan ymmärrä kreikkalaista musiikkia...) ja väitti mua sen jälkeen höyrähtäneeksi, kun kuuli "metelin" aiheuttajan.

Nyt on eteisen naulakko pullollaan henkareilla roikkuvia mukaan tulevia vaatteita ja fiilis on korkealla. Viikon päästä tähän aikaan ollaan aloittelemassa toista iltaa Kosilla... en jaksaisi odottaa enää sekuntiakaan!!! Ja kun mietitään lauantaita 2 viikkoa tästä eteenpäin, on seuranamme Γιαννις ja elämä hymyilee entistäkin enemmän... en vaan oikeesti tajua, että miten saan vielä nämä muutamat päivät kulumaan ilman, että sekoan matkakuumeeseen ihan kokonaan. Ja ennenkaikkea olen sekoittamatta murun päätä täysin... siinä on varmaan se suurin ongelma...

Lento lähtee vasta iltapäivällä, joten tiedossa on reissu lentokentälle murun autolla :) Muru ja Ystävän mies ovat tässä kevään ja kesän aikana ystävystyneet, joten Ystävän mies pitää ylimääräisen vapaapäivän perjantaina ja lähtee meidän seuraksemme kentälle :) Tarkoitus on lähteä hyvissä ajoin, käydä matkalla syömässä ja nauttia koko porukan yhteisestä "vapaapäivästä". Valitettavasti kotiinpalu ei onnistu ihan samalla lailla, sillä muru aloittaa työnsä just kotiinpaluuyönä... Lento tulee Helsinkiin yhden jälkeen yöllä, joten me ollaan bussin kanssa Turussa samoihin aikoihin, kun toinen pääsee töistä eli jälleennäkeminen tapahtunee sitten linja-autoasemalla - kuitenkin vielä silloin yöllä :)

Nyt olisi tarkoitus treffata raskaana oleva ystävä pienen iltakävelyn merkeissä. Ei olla tässä taas ehditty näkemäänkään vähään aikaan, joten ihan mukavaa lähteä lenkille. Ja onneksi aika kuluu mukavasti siinä samalla :)