Heräsin aamulla kerrankin pirteänä ja ennenkaikkea lumisateettomaan aamuun. Pikaisen hampaidenpesun jälkeen cd-soitin anorakin taskuun ja ulos. 3 tuntia myöhemmin poikkesin kahville lähikuppilaan, josta hädintuskin jaksoin vielä kävellä kotiin suihkuun. Suihkun jälkeen olo oli upea ja lisäksi olin suorastaan ylpeä itsestäni. Koskakohan olen viimeksi lenkillä mahtanut käydä?

Syynä tähän "outoon" sporttipäivään oli varmaan omien ajatusteni perusteellinen tuuletus. Ystävä oli töissä, joten terapiasessio hänen kanssaan ei onnistunut eli jotain oli pakko tehdä. Eilen jämähdin miettimään syntyjä syviä kera punaviinipullon ja tulin siihen tulokseen, että seinät kaatuu päälle. Kaikki ihmissuhteeni tuntuu olevan kovin rempallaan, paitsi Ystävän ja vanhemman miehen kanssa. Toki vanhempi mieskin välillä häiritsee mielenrauhaani, sillä en oikein tiedä missä mennään. Ja kun äitini vielä soitteli tuossa perjantaina, että setäni oli kertonut nähneensä minut "vanhemmanpuoleisen" miehen kanssa liikkeellä useampaan kertaan... äiti yritti fiksusti kierrellen kysellä asiasta, mutta en lopulta kertonut mitään.

Kaiken tämän seurauksena tulin siihen tulokseen, että olisi - jollei parempi, niin ainakin fiksua - pyristellä eroon erikoisesta suhteestani vanhempaan mieheen. Kyllä muutkin naisihmiset tulee toimeen ilman miestä, miksen sitten minä??? En tunnusta vieläkään olevani mitenkään läheisriipuvainen, vanhempi mies vaan sattui kohdalle taistellessani HM:n aiheuttamaa tunnetilaa vastaan. Nyt otan itseäni niskasta kiinni ja samalla kerään elämäni uuteen nousuun! Ja nyt on ehkä syytä tosiaan tehdä asialle jotain... uuteen alkuun varmaan auttaa se, että jos tosiaan pääsen edes noiden parin viikon ajaksi töihin - saan jotain järkevää tekemistä itselleni! Nyt on jotenkin ollut niin kovin helppoa lusmuilla kotona tai baarissa ja tehdä typeryyksiä, kun ei ole tarvinnut nousta sängystä ylös, jos ei ole halunnut. Parin viikon työrupeama tulee aika sopivaan saumaan - sen jälkeen saatan saada kunnolla taas jonkinlaisesta vuorokausirytmistäkin kiinni.

Suunnitelmani tuntuvat fiksulta jopa kirjoitettuna... nyt ei muuta kuin tuumasta toimeen! Pakollinen valitus toki on pakko laittaa tähän loppuun - ulkona sataa taas lunta!!! Ja lisää on luvattu huomiseksi :(