Onneksi Serbia sentään pääsi eilen jatkoon semifinaaleista, vaikka naisporukka olikin poikkeuksellisesti pukenut vaatteet päälleen! Meinasi noitten lähestulkoon alastomien ihmisten ja mauttomuuksiin asti "pukeutumattomien" muka-laulajien kanssa mennä hermot eilen... Muuten oli ihan mukava ilta ja poikien uus telkkari on upea!!!
Serbia on siis meikäläisen suosikki ehdottomasti, ollut jo siitä saakka, kun ekan kerran biisin kuulin. Laulun perusteella Suomikin on ihan kärkijoukoissa, vaikka en biisistä erityisesti pidäkään. Kreikan kappalekin on jo tullut niin tutuksi, että rupeaa melkein ärsyttämään - se on ollut mulla soittoäänenä jo parisen kuukautta...

En ollut töissä ainoa ryytyneen näköinen tapaus tänään, kisastudiota oli vissiin harrastanut yksi jos toinenkin... meillä sentään ei ollut kosteaa iltaa, niin kuin parilla työkaverilla, jotka kärsivät elämänsä krapulaa tänään... me vaan popsittiin tortilloja ja palan painikkeeksi lasi viiniä, minä toki siinä lätkämatsin loppupuolella kaipasin lisäksi rauhoittavia lääkkeitä sekä niiden kaveriksi verenpainelääkitystä - sen verran jännäksi meinasi peli käydä... siitä selvittiin onnellisesti, mutta juuri nyt ei riitä uskoa enää huomista varten. Mutta eiköhän se kisahenki taas löydy minustakin, kun saan yön nukkua rauhassa... Nyt on sauna lämpeämässä, tiedossa rentouttava koti-ilta :)