Kuulut syntymäpäiväsi perusteella Venuksen yhdeksänteen vaiheeseen. Tässä vaiheessa Venus on pinnallisimmillaan, ja rakkaudessa ja parisuhteessa on tärkeintä se, miltä se näyttää ulospäin. Yhdeksännen vaiheen Venus on myös kaksinaismoralisti: perheen täytyy säilyä kasassa, ja julkisivun ehyenä, tapahtuipa suljettujen ovien takana mitä tahansa. Tämän vaiheen Venus saa edustajansa vaatimaan suurieleisesti prostituution kieltämistä ja lapsiperheiden aseman parantamista, ja olemaan samalla paikallisen ilotalon kanta-asiakas.

(Ensimmäisestä kappaleesta olen harvinaisen eri mieltä! Kaksinaismoralistia minusta ei saa tekemälläkään, prostituutio mielestäni vähentää raiskauksia ja lapsiperheiden asemastakin olen vähän eri aaltopituudella, kuin vaikkapa lehtikirjoitukset. Nimimerkki "en ymmärrä miksi rattailla ja vaunuilla pääsee ilmaiseksi bussiin viemään vähintään kolmen maksavan ihmisen paikan...)

Läksysi tämän Venuksen vaiheen kokijana on oppia ymmärtämään, että vain sillä on merkitystä, mitä ihminen sisimmässään kokee ja miten hän toisia kohtelee. Ulkopuolisten mielipiteillä ja sosiaalisella hyväksynnällä ei viime kädessä ole yhtään mitään merkitystä, eikä varsinkaan mitään tekemistä rakkauden ja rakastamisen kanssa.

(Tämän olen jo ainakin omasta mielestäni ymmärtänyt - rakastan ketä haluan, enkä sitä, ketä minun kenties odotetaan rakastavan...)