Eli siis, aim bäk! Mökkireissulta kotiuduttiin eilen, mutta sammahdin melkein heti ovesta sisälle päästyäni. Eihän sitä tullut nukuttua kuin muutama tunti yössä ja sen kyllä eilen huomasi!

Reissu oli kaikinpuolin onnistunut, jopa ilmat suosi meitä! Aurinko porotti hellelukemissa torstaista eteenpäin, joten meillä oli suorastaan loistavat olot luonnon helmassa. Aurinkoa, meri, hyvää ruokaa ja aivan uskomattomia keskusteluja. Mukaan toki mahtuu miljoonia hyttysiä ja paarmoja, mutta suuremmilta vahingoilta vältyttiin. Töitä tehtiin joka päivä, sillä siinä paahteessa pelkästään saunaveden kantaminen oli melkoisen rankkaa. Hauskaa siis oli ja nyt ollaan kaikki ihan ruskeita :)

Hyvien yöunien jälkeen heräsin aamulla pirteänä ja täynnä energiaa. Päätin pyykkivuoren odottavan iltaan, joten hyppäsin pyörän päälle ja polkaisin rannalle. Matka tuntui kyllä melkoisen pitkältä, kun aurinko porotti pilvettömältä taivaalta suoraan naamaan... olihan mulla toki matkaakin 16 km, joten pari vesitaukoa siihen tarvittiin. Rantsussa sitten painoinkin suoraan mereen ja nautin elämästäni. Rannallahan kuuluu aina olla eväät, joten niitä minäkin siinä mussutin, luin Harry Potteria englanniksi ja... poltin itseni! Sen toki huomasin vasta kotiin päästyäni, kun ihmettelin miksi polveni on arka... oikea polvitaive on ihan hehkuvan punainen! Ikinä elämässäni en ole polvitaivetta polttanut, mutta nyt sen sitten tein! Nooh, yleensä mun auringonpolttamat paranee seuraavaan aamuun mennessä, toivon mukaan tämäkin, sillä huomiseksi on tiedossa uusi rantareissu. Tällä kertaa saa ihan autokyydin, kun kaverilla on vapaapäivä ja yhdessä autoillaan rantsuun. Täytynee tästä singahtaa lähikauppaan ostamaan eväitä huomiseksi ennen kuin päivän aktiivinen ulkonaolo taas sammuttaa meikäläisen tohon sohvalle...