Eilinen päivä meni Ystävän kanssa yllätysmatkaa hehkuttaessa ja matkasuunnitelmia tehden. Yllätin itseasiassa Ystävänkin, sillä sovittiin vaan, että piipahdan hänen luokseen iltakahville ja sitten saavuin paikalle raahaten repullista matkaesitteitä. En ensin edes kertonut mitä reppu pitää sisällään, vaan aloitin pohjustamalla kesälomansa ajankohtaa ja kaikkea muuta. Sitten kerroin vanhempieni vierailusta ja sen jälkeen vasta paljastin reppuni sisällön :)

Siinä sitten vierähti useampi tunti esitteitä selatessa ja vaihtoehtoja pohtiessa. Lopputulokseen ei vielä päästy, ainoastaan yksi asia on varma. Matkamme ei suuntaudu Rhodokselle. Kaikki muut vaihtoehdot on vielä avoinna, mutta ykköskohteiksi nousi Kreeta, Kos, Samos ja Santorini sekä Mykonos. Ajankohtana on elokuun puoliväli, joten aikaa tässä vielä on tarkemmat suunnitelmat tehdä...

Melkein aamuun asti siinä sitten hihkuttiin ja hehkuteltiin elämän ihanuutta, mietittiin vanhoja Kreikan-reissuja, katseltiin valokuvia ja haaveiltiin. Kyllä näköjään elämä vaatiin sen, että on jotain odotettavaa :)