Otsikosta oli pakko pudottaa pois sana "naiset", sillä koko viikonloppu on vietetty rannalla enemmän tai vähemmän sekalaisen seurakunnan kanssa...

Perjantaina rannalle lähti Ystävä ja minä, mutta jo iltapäivällä seuraamme liittyi vanhempi mies sekä Ystävän mieheke. Kovin aktiivista rantaelämää ei tullut vietettyä, sillä läiskimme korttia porukalla ja välillä pulahdimme uimaan. Ilta jatkui samoissa merkeissä saman porukan kesken ja hauskaa riitti hyvinkin myöhään.

Lauantaina ranta vaihtui yksityiseksi rannaksi, sillä suuntasimme kahdestaan vanhemman miehen mökille loppuviikonlopuksi. Jos edellisellä reissulla ko. paikkaan oltiin kovin ahkeria puutalkoiden kanssa, niin nyt ei sitten tehty yhtään mitään. Loikoiltiin rantsussa, uitiin ja lähes vedettiin pitkää tikkua jopa kahvin keitosta. Kumpaakin laiskotti, joten ei todellakaan tehty mitään koko aikana. Suurin "liikunnallinen" teko taisi olla hyttysten läiskiminen ja hätistely, sillä niitä todellakin riitti!
Kotiin oli tarkoitus lähteä sunnuntai-iltana, mutta lopulta päätimme viettää vielä yhden yön siellä, joten kotiin palattiin tänä aamuna. Mulla oli ajatuksena pestä koneellinen pyykkiä, mutta... naapurin homopojat houkuttelivat mut mukaansa - minnepä muuallekaan kuin rannalle :) Siellä siis meni tämäkin päivä kokonaan. Kotimatkalla poikettiin vielä pizzalle, nyt on vatsa täynnä ja nukuttaa armottomasti.

Huomenna varmaan pitäsi pysytellä ainakin osa päivästä kotosalla, sillä koti on kuin pommin jäljiltä. Jotenkin huomaa, että täällä on vain käyty kääntymässä ja taas lähdetty, sillä kukaan ei ole edes tiskannut, saatika sitten siivonnut tai pyykännyt... jotain varmaan pitäisi tehdä asian eteen! Ei silti, jos huomenna joku mua rannalle huhuilee, niin sinnehän minä lähden... täytyy tällaisista päivistä nauttia, kotihommia voi tehdä sitten seuraavana sadepäivänäkin!