ja mikään ei taas kiinnosta! Olen toista tuntia tuijottanut kreikanläksyjä saamatta paperille sanaakaan ja nyt rupeaa jo vilisemään kirjaimet silmissä... harmittaa vaan, kun kerrankin piti olla ahkera ja tehdä läksyt alta pois heti eikä vasta tuntia edeltävänä iltana. Toki tässä nyt on aikaa vieläkin, kun ens viikolla on meilläkin "hiihtoloma" eikä tunteja pidetä.

Olen koko tämän päivän vaan venynyt ja vanunut ympäri kämppää enkä ole saanut mitään aikaiseksi. Ajatukset pyörii vanhemmassa miehessä ja keskusteluissa, joita ollaan viikon aikana käyty... tykätään toisistamme ihan oikeesti, mutta... tiedän, että hän ei ole valmis jättämään perhettään minun tai kenenkään muunkaan takia, mutta hän on kuitenkin valmis liikkumaan ja olemaan kanssani ihan julkisesti. Toki vieläkään mitään päivänvaloa kestämätöntä ei ole tapahtunut... luultavasti se on kuitenkin vain ajan kysymys, kun jotain tapahtuu... tiedän hänen asuvan eri makuuhuoneessa vaimonsa kanssa eikä kuulemma seksiä heidän välillään ole ollut melkein 4 vuoteen... ovat kuitenkin sopineet, että vanhenevat yhdessä ja suunnilleen istuvat vierekkäisissä keinutuoleissa vielä vanhainkodissakin. Erittäin kauniisti ajateltu, mutta jäin vain miettimään omaa asemaani tässä kuviossa. En oikein pystynyt löytämään itseäni kuvasta, joten tässä kohtaa varmaan fiksu ihminen laittaisi koko jutulle pisteen. Jostain pitäisi vain löytää tarpeeksi energiaa tehdä se ja energia on just se asia, jota ei löydy tällä hetkellä... päätin siis edetä jälleen kerran päivä kerrallaan ja katsoa mitä tuleman pitää.

Illaksi sentään on tiedossa pientä piristystä, sillä naapurin homopojat pitää pienimuotoiset kekkerit, jonne olen menossa kera Ystävän. Takuuvarmasti hauska ilta siis tiedossa!