Nappasin meemin Marilta.

Listaa kymmenen yksinkertaista ja maallista asiaa, joista et pidä (ei siis aatteita, uskontoja yms.). Sen jälkeen siirrä tehtävä kolmelle ystävällesi.

1. Säilykeherkkusienet!!! Sain alta kouluikäisenä niistä ruokamyrkytyksen ja sen jälkeen en ole niitä suostunut suuhuni pistämään. Enkä pistä!
2. Talvi. Kylmää, liukasta, loskaa, lumisadetta, paljon vaatteita - ei yksinkertaisesti sovi minulle!
3. Ruuhkabussit. Autottomana on pakko kärsiä busseissa, jotka ovat joko
    a) täynnä huutavia teinejä
    b) täynnä mummoja, joiden käsilaukut matkustaa naapuripenkillä
    c) myöhässä
4. Ikärasismi. "ei ton ikäsenä voi tollasta tehdä/sanoa/jne" Miksi ei??? Toki rajansa kaikella, mutta ainakin minua aina toisinaan lapsettaa... käyn siis pulkkamäessä jos siltä tuntuu tai muuta vastaavaa.
5. Huono hygienia. Tänäkin päivänä vielä törmää ihmisiin, jotka eivät ole kuulleet suihkusta ja deodorantista! Ja nyt en tarkoita laitapuolen asukkeja vaan ihan siistin näköisiä hieltä haisevia ihmisiä - yök!
6. Puhelinmyyjät. Tätä ei varmaan tarvitse edes selittää...
7. Piloille hemmotellut lapset. "kun meidän muru haluaa..." Lapsilla kuuluu olla selkeät rajat, silloin kaikki on hyvin, mutta jos kaikki juoksee lasten mielitekojen perässä, niin sitten on asiat huonosti. Ja mulla menee hermot :/
8. Utelevat sukulaiset (joita onneksi näkee harvoin!) Ensin ihmeteltiin, että etkö naimisiin ollenkaan mene, sitten siirryttiin lapsentekoon, sen jälkeen pohdittiin, että kun en saa miestä pidettyä luonani... ja nyt ihmetellään taas sinkkuuttani... naisen oravanpyörä!
9.  Rahaa, tupakkaa tai jotain muuta pummaavat ihmiset. Tähän samaan kastiin pistän sekä tuntemattomat pummit että ne, jotka tapaa baarissa tms. ja jotka joka kerta aloittavat keskustelun pummaamalla jotain. Voin joskus tarjota jollekulle jotakin, mutta silloin haluan tehdä sen. Jos minulta pummataan, en suostu siihen, vaikka itse istuisin rahasäkin päällä.
10. Juoruilu! Puhukaa hyvät ihmiset suoraan asianomaiselle tai jättäkää sitten mielipiteenne omaan tietoonne, mutta älkää levitelkö asioita, joista ette loppupeleissä tiedä yhtään mitään. Jos minä näen neiti X:n puhuvan herra Y:n kanssa, niin en pistä liikkeelle puhelinketjua, jossa todistettavasti olen nähnyt X:n ja Y:n harrastavan villiä seksiä julkisella paikalla.

Kaikki muutkin ovat loppuun listanneet hyviä ja positiivisia asioita "kiukkumeemin" jälkeen, niin minäkin teen niin.

1. Kreikka! Siellä käyminen, sen opiskeleminen, kreikkalainen musiikki... *haaveilee*
2. Pyöräily. Fillarilla pääsee nopeasti paikasta toiseen ja tulee samalla harrastettua hyötyliikuntaa
3. Lukeminen. Olen kirja-addikti ja käyn kirjastossa hyvin usein. Talvisin kömmin peiton alle kirjan kanssa ja kesällä loikoilen rannalla.
4. Puhelin. Sen saa tarvittaessa kiinni, mutta se paras puoli on se, että kaukanakin olevat ihmiset tulee lähelle.
5. Internet. Samat perustelut oikeestaan, kun edellisessäkin kohdassa...
6. Käsillä tekeminen. On se sitten uuden sivupohjan tekoa tai neulomista - kunhan voin sanoa, että olen tuon tehnyt itse!
7. Nukkuminen. Kun ajoittain kärsii unettomuudesta, on nukkumisesta tullut erittäin tärkeä asia minulle. Kunnon yöunien jälkeen elämä on iiiihanaa :)
8. Perhe ja ystävät. Ilman olisi heitä en varmaankaan olisi tässä... ei kukaan pärjää täysin yksin maailmassa!
9. Kirjoittaminen ja puhuminen. Molemmat toimii maailman parhaana terapiana silloin, kun elämä potkii päähän ja kaiken ollessa hyvin molemmat on loistavaa ajanvietettä ja toisinaan jopa oppii jotain.
10. Valokuvat. Ensimmäinen asia, jonka pelastaisin tulipalosta, on kaikki valokuva-albumini. Kaikkea muuta saa uusia, mutta valokuvat on uniikkeja...