Hmm, tuo mainitsemani nuori mies on koko päivän pommittanut minua tekstareilla! Tai oikeastaan se alkoi jo yöllä kysymyksellä "onko tyyny hyvin?" Puhelin on öisin äänettömällä, joten vastausta Poika ei siihen ennen aamua saanut... tällä hetkellä tuo tekstarikeskustelu on vaiheessa, että Poika haluaisi ruveta meikäläisen unileluksi :) Toistaiseksi en suostu asiaa tuohon asti viemään, mutta ehkäpä sen vuoro on myöhemmin... Katsotaan pikkuhiljaa miten homma etenee, eihän me vielä olla nähtykään, kuin kerran!

Ens viikko tulee olemaan niin täynnä kaikenlaista, että treffejä tuskin tulen siihen väliin tunkemaan. Tiedossa on yhdet hautajaiset (täti kuoli reissulla ollessani...), sukulointimatka Lahteen ja muuta pientä projektia... ja kun mieli kuitenkin on edelleenkin Kreikassa, niin haluan rauhoittua ennen uuteen ihmiseen tutustumista...

Nyt olis kuitenkin aika siirtyä ruokaostoksille, jonne olen ollut matkalla jo koko aamupäivän. Tällä vauhdilla ruokakaupat menee kiinni ennen sinne asti pääsyä! Ja kun mun on yksinkertaisesti pakko saada lasagnea tänään!!!