Ens viikolla on maaliskuu eli meikäläisen kalenterin mukaan kevään alku - ja nyt sataa lunta taivaan täydeltä!!! Miksi??? Lunta kuuluu olla jouluna ja sen jälkeen se voisi sulaa pois kokonaan. Nyt lunta on ollut hyvin vähän koko ajan, joten miksi ihmeessä sitä nyt sataa ja paljon??? Lopettakaa siis tuo sade tai tulkaa joku hakemaan minut pois täältä!

Lumisateen lisäksi fiilis on hiukan ankea katkeran jääkiekkotappion jälkeen. Voisin käyttää termiä "takki tyhjä"... Meitä oli lauma ihmisiä katsomassa matsia kantakuppilassamme, sillä eihän moista matsia voinut katsoa kotona yksin (ja naapurin mummon takia myöskään porukka ei voinut olla täälläkään...) Humalaton helmikuu on edelleenkin hyvin hanskassa, sillä päivän aikana ei tullut juotua kuin yksi ainoa siideri. Sekin itseasiassa vielä tarjottiin mulle, kun muut eivät voineet katsoa enää kahvinjuontiani - varsinkin, kun kahvi oli aina ihan kylmää, kun unohdin sen pelin tiimellyksessä ja join mukin tyhjäksi suunnilleen erätauon aikana...

Viikonloppuun ei juurikaan muita mainittavia tapahtumia kuulunut. Perjantain vietin vanhemman miehen seurassa jääkiekkoa katsellen, henkeviä keskustellen ja yhdessä nukkuen. Miten ihanaa se onkaan, kun vieressä nukkuva ihminen EI kuorsaa!? Ja kun saa joskus herätä vastakeitetyn kahvin tuoksuun???