Olen nyt pari päivää viettänyt sängyssä tai sohvalla viltin alla, mutta siltikin olo tuntuu hetki hetkeltä kurjemmalta... Siili on muuttanut pois kurkusta, mutta sen tilalle tuli lihassärky ja lisäksi pelkään hukkuvani käytettyihin nenäliinoihin. Vuorotellen on kylmä ja kuuma eli nyt luulen ymmärtäväni miltä vaihdevuodet pahimmillaan tuntuu. Onneksi niihin sentään on vielä aikaa!

Lääkekaappi rupeaa ammottamaan tyhjyyttään, kun sieltä on kaivettu yskänlääkkeet, buranat, nuhatipat ja kaikki mahdolliset tabut, jotka oloa voisi helpottaa. Pää särkee kahvinpuutteesta, mutta kahvia nyt ei todellakaan tee mieli, niin kuin ei mitään muutakaan... ei vaan jaksaisi enää!

Sairastan kunnolla todella harvoin (onneksi!!!), joten musta tulee aina kipeänä surkea valittaja, joka kaipaisi hemmottelua ja suunnilleen kädestäpitelyä... toki juuri nyt näytän siltä, että rohkeinkin kädestäpitelijäehdokas luultavasti juoksisi kirkuen karkuun. Punainen nenä, silmät ristissä ja tukka pystyssä, päällä yöpaita ja villasukat... hiuksia en ole sitten perjantain jälkeen kammannut, hampaat sentään on pesty. Suihkuun ajattelin siirtyä pikapuoliin, mutta ensin täytyy ottaa päikkärit, olenhan ollut jo pari tuntia hereillä...