Idea tähän löytyi Räpyläpölkyltä.

Eli: viisi sykähdyttävintä konserttikokemustasi? Sama orkesteri/artisti saa olla listalla vain kerran. Ja nyt ei siis haeta (välttämättä) mielestäsi musiikillisesityksellisesti viittä taidokkainta esitystä, joita olet ollut todistamassa, vaan nimenomaan viittä kokonaiskokemuksellisesti erityisintä konserttia.

Sir Elwoodin Hiljaiset Värit
13.6.1997 Turun Tuomiokirkko
Ehdoton ykkönen!!! Perjantai 13. päivä ja lempibändin keikka tuollaisessa paikassa... "lämppärinä" gospel-guru Jaakko Löytty. Keikka oli loistava, fiilis mahtava, kirkko täynnä. Laulua, taputusta ja lopuksi suvivirsi. Lisää taputusta, pojat kävi kiittämässä ja kansa valui ulos melkein kyyneleet silmissä. Tuo
keikka ei ikinä unohdu!
    
Bryan Adams
28.6.1992 Ruisrock
Sunnuntai-illan pääartisti viileähkössä ja pilvisessä illassa Ruissalossa. Jengi biletti ja bändikin näytti nauttivan keikasta. Kesken erään biisin mr A. lopetti laulamisen ja jäi tuijottamaan puitten takaa ilmestynyttä Viking Linen laivaa, joka vielä huudatti sumutorveaan :) Hetken kesti ennen kuin biisi jatkui ja sitten tietysti puitten takaa ilmestyi Siljan laiva...

S.I.G.
5.6.2003 Forte, Turku
Sigin comeback-keikka DBTL:ssä torstaina. Forte täynnä bailaavia ihmisiä, Inksu yhtä energisenä lavalla ja yleisön joukossa, ihan kuin joskus 80-luvullakin. Hiki valui, kurkku kuivui mukana laulamisesta... mieletöntä!

Hanoi Rocks
Vuosi 82-83 tai jotain, paikkana Turun Konserttisali
Olin yläasteella rokkari ja Hanoi Rocks oli parasta mitä tiesin (vanhempieni suureksi kauhistukseksi...) Meikäläisen elämän ensimmäinen hiukan "isompi" keikka ja se oli loistava. Mulla on vieläkin tallessa Turun Sanomissa ollut kokosivun juttu keikasta. Nostalgiaa... seuraavan kerran näin ko. bändin vasta Ruisrockissa, oliskohan ollut 2002.

Hector
18.11.2004 Turun Konserttisali
Aina olen Hectorista tykännyt, mutta ikinä ennen tätä ole keikalle asti päässyt. Nyt pääsin, kun töistä saatiin liput. Olin ihan nuorimmasta päästä yleisön joukossa, mutta eipä se tahtia haitannut. Oli ehdottoman mukavaa katsella/kuunnella, kun keski-iän ylittänyt yleisö innostui Hannikaisen baarin soidessa. Ja muutenkin toki :)