Luettele 5-10 tuotetta, joita sinulta löytyy AINA kotoasi. Mieluiten tiettyjä tuotemerkkejä, ettei mene perustuotteiden luettelemiseksi ("joo, mulla on aina sukkia ja hammasharja kotona"). Kerro myös lyhyesti, miksi juuri listaamasi tuotteet / tuotemerkit.

1. Brazil-kahvi. Kahvia on siis pakko olla aina, jopa yksi pakollinen vara-pakettikin sen käytössä olevan kahvin varakahvina. Satunnaisesti muitakin merkkejä, mutta ne on sitten aina lahjuksia... Tumma paahto on parasta!!!

2. Ceridalin ihonhoitoöljy. Se on ainoa löytämäni tuote, joka pitää meikäläisen korppuihon edes hiukan siedettävässä kunnossa talvella.

3. Labellon hydrocare huulirasva. Addikti mikä addikti ;)

4. Jääpalat. Niitä on oltava pakkasessa valmiina aina! Juotavan pitää olla kylmää kesät talvet! Ja jääpalat tehdään ehdottomasti Serlan pusseissa, josta revitään palat sinne pussin pohjalle.

5. Oululaisen hapankorput. Valtaosa ihmisistä pupeltaa jotain telkkaria katsellessaan, yleensä vissiin perunalastuja. Minä napostelen hapankorppuja. Eikä niihin laiteta mitään päälle, ei edes rasvaa!

6. Fun Light metsämarja. Parasta mehutiivistettä, mitä maailma päällään kantaa. Kaikkia uutuuksia aina testaan, mutta metsämarjaa on aina kaapissa.

Kaapeista toki löytyy paljon muutakin aina - nenäliinoja, hammastahnaa (Pepsodent!), juustoa, oliiviöljyä, pestoa yms. yms.

Tämä löytyi Wicked Childilta. Ja utelias kun olen, niin olisi kiva lukea muitten must-jutuista - jätän puumerkkisi tänne, jos jatkat meemiä. Kiitos!