Ei, en ole harrastanut villiä seksiä tms. - olen vaan keväthuumassa pessyt ja kunnostanut fillarin! Ja sitten oli tietysti ihan pakko lähteä "pikkusen" koeajolle, joka sitten yllättäen venahti parin tunnin mittaiseksi... nyt ei meinaa enää pystyä istumaan! Toivon, että lämpiämässä oleva sauna auttaa!

Pyörälenkki oli aivan ihana, vaikka yskä meinasi haitatakin. Olo on kuitenkin selkeästi parempi, nyt en sentään enää yski tauotta :) Välillä saatoin jopa nauttia ajamisesta eikä yskä haitannut lainkaan :) Josko sauna sitten lopullisesti hävittäisi tuonkin vaivan! Eikös se mene niin, että sauna, viina ja terva parantaa kaiken? Mulla on tervaleijonia anorakin taskussa, kohta menen saunaan ja voisin saunan jälkeen baarikaapista pienen viskihörpynkin ottaa... olis pitänyt vissiin pyöräillä Alkoon ja käydä ostamassa tervasnapsia, niin olisin sitä voinut hörppiä lauteilla istuessani - kun en tiedä, että pitääkö noita kaikkia kolmea ainetta nauttia yhtäaikaa...

Jossain matkan varrella jutustelin vanhemman miehen kanssa puhelimessa. Hän kyseli huomiseksi illaksi baariseuraa... en ole kuukauteen baarissa ollutkaan, joten voisi olla ihan mukavakin lähteä. Lupasin harkita asiaa ja soitella huomenissa. Kyllä mä itseni sen verran hyvin tunnen, että tiedän nyt jo olevani menossa, mutta eihän nainen saa koskaan näyttää liian innokkaalta tapaamiseen, eihän?