Fiilis on edelleenkin kovin kurja, kun tämä flunssa ei tunnu loppuvan, ei sitten millään! Vietän edelleenkin reilusti yli puolet vuorokaudesta sängyssä, enemmän tai vähemmän umpiunessa. Valveillaoloajan niistän, yskin ja hörpin yskänlääkettä... lääkärissäkin tuli käytyä, kun silmätulehdus sitten tosiaankin iski, samalla pyysin jotain hiukan tehokkaampaa yskänlääkettä. Silmätulehduksen sain lääkkeillä pois kahdessa päivässä, mutta yskä vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...

Tämän illan olen istunut koneella ja pelannut. Sitä ei ole aikoihin tapahtunut, mutta kun eipäjuurikukaan vinkkasi pelistä, menin katsomaan ja koukutuin... Ykkösosan pääsin läpi kertarysäyksellä, mutta kakkoseen jäin totaalisen jumiin. Ja meinasi sitten mennä hermot... Seuraavaksi onkin vuorossa siirtyminen sänkyyn tuijottamaan telkkaria.

Vanhempi mies muuten vastasi viestiini soittamalla ja ollen syvästi huolissaan minusta. Ollaan pariin otteeseen puhuttu puhelimessa sen jälkeenkin ja nyt tuntuu siltä, kuin oltaisiin päädytty takaisin siihen, mistä kaikki joskus alkoi. Hiukan haparoivia askeleita ystävyyden suuntaan... toivottavasti tuo suunta jatkuu, sillä hän on minulle tärkeä!