Nousin vasta toisen kerran tänä yönä sängystä ylös, kun kuumissa lakanoissa pyöriminen rupesi aiheuttamaan jo lähes paniikkia... Viime yön valvottuani olin illalla ihan puhki, mutta ei se uni vaan tässä kuumuudessa tule. Ylös nousin siihen aikaan, kun Lordi aloitti esiintymisensä Ruisrockissa - kuullosti meinaan siltä, että soittavat tuossa kadulla! Kauas tuntui musa kuuluvan...

Reilut pari tuntia sitten kömmin takaisin sänkyyn, mutta sitten alkoi ravintoloiden/Ruisrockin "paluuliikenne". Ihmisiä oli liikkeellä todella paljon ja kaikki päivän tapahtumat piti huutaa sille vieressä hoippuvalle ystävälle... en nyt tuollaisiin ääniin muuten juurikaan kiinnitä huomiota, mutta nyt kun kotoa on kaikki lävet auki, jotka vaan auki saan, niin pienetkit äänet tunkee sisälle ja kuullostaa siltä, kuin koti olisi täynnä bailaavia ja huutavia ihmisiä... ei kivaa!

Huomiseksi (tai siis täksi päiväksi...) lämpöä on luvattu aina vain enemmän, joten tiedossa on rantapäivä. Täytyy varmaan keittää nyt jo kahvit ja lähteä kohta polkemaan rantaan, sillä saattaa muuten olla paikat jopa kortilla... nyt kun Ruissalo kerran on "pois käytöstä", niin jonnekin rantaan siellä majailevat ihmiset kuitenkin haluaa... täytyy kuitenkin varmaan kerran vielä yrittää nukkumista sitä ennen. Tai sitten lähteä rannalle ja nukkua päivä siellä ;)