Sarppa  heitti minulle ensimmäisen haastemeemini :)

Homman nimi: Kirjoitan Sarpan haastamana merkinnän, jossa paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Tarve ruokkia ystäviäni
Avioeroni jälkeen, kun pitkästä aikaa asustelin (ja asun edelleenkin) yksin, lopetin ruoanlaiton lähes kokonaan. Ei sitä pelkästään itselleen viitsinyt tehdä mitään... Jostain sitten n. puolen vuoden jälkeen rupesin kutsumaan ystäviä ja välillä perheen luokseni syömään, että oli joku syy tehdä sapuskaa. Sama juttu jatkuu edelleenkin - kun joku tulee, tietää se joku saavansa ruokaa luonani vaikkei asiasta olisi erikseen sovittu. Älä siis tule kylään suoraan ruokapöydästä ;)

2. Auringossa oleilu
Olen kesäihminen ja minulla on hillitön tarve imeä itseeni jokainen mahdollinen auringonsäde. Joskus opiskeluaikoina muut nauroivat välituntisin minun hivuttautumistani pikkuhiljaa paikasta toiseen auringon mukana... nykyään liikun auringon mukana parvekkeella, ihmisten ilmoilla yritän tehdä sen mahdollisimman huomaamattomasti.

3. Addiktio huulirasvaan
Minulla on huulirasvoja joka paikassa. Jokaisen takin taskusta löytyy vähintään yksi rasva, samoin olohuoneen pöydältä, yöpöydältä, käsilaukusta, repusta... juuri ja juuri saatan viedä roskat ulos ilman huulirasvan mukaanottoa, mutta pidemmälle en mene. Huulirasvan puuttuminen aiheuttaa lähestulkoon paniikkihäiriön ja välittömän huulten kuivumisen, joka lähentelee huulten repeilyä... Paras rasva on Labellon Hydro Care.

4. Eurokolikot
Kun euroihin siirryttiin, en voinut päästää käsistäni ensimmäistäkään kolikkoa tarkistamatta kolikon taustapuolta. Ostin eri maiden kolikkoja varten jopa kansion, jossa tällä hetkellä on kaikki mahdolliset kolikot lukuunottamatta Vatikaania ja San Marinoa. Tällä hetkellä bongailen vain 2 euron kolikoita, sillä kaikkien maiden erikoiskolikot ovat niitä... 4 ensimmäistä "erikois-kakkosta" löytyy kokoelmasta.

5. Nukkuma-asento
Nukun puoliksi vatsallani, puoliksi kyljelläni, mutta molemmat kädet on tyynyn alla... tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että aamulla herätessäni yleensä molemmat kädet on olkapäihin asti puuduksissa ja aamun saa viettää käsiä ravistellen saadakseni veren taas kiertämään. Tämä ei pätenyt silloin, kun Mies nukkui kanssani - hän piti kädestäni kiinni unissaan...

Seuraavat henkilöt haastettu vastaamaan meemiin:

Siivet kantapäissä
Johnanna
Vaniljasuklaa
Hymy
Eipäjuurikukaan