Onpa sitten tullut urakalla juostua tänään lääkärissä. Aamu alkoi erittäin ikävästi eli hammaslääkärissä.. viimeinen juurihoitokerta (onneksi), mutta valitettavasti lähdin sieltä lasku kourassa pois. On se niin väärin, että siitä kidutuksesta täytyy vielä maksaakin, ja paljon! Kahden viimeisen käynnin, yhteensä ajallisesti vajaa tunti, hinnaksi tuli 200 monikansallista ja vielä sen päällekin :( Soitto kotiin kuitenkin pelasti meikäläisen tilinylitykseltä, kun vanhemmat lupasivat maksaa laskun! Suuri kiitos heille :)

Hammaslääkäristä siirryin suoraan arvauskeskukseen hakemaan reseptiä influenssarokotukseen. Tähän asti, eli siis viimeiset 4 vuotta, olen ko. rokotuksen saanut työpaikan kautta, mutta nyt ei ole sitä työpaikkaa, mistä rokotuksen saisin... tuli sitten haettua resepti, kipaistua apteekkiin ja palattua takaisin arvauskeskukseen jonottamaan piikille. Siellä oli n. 35 eläkeläistä ja minä... olin ainakin 30 vuotta nuorempi kuin muut jonossa istuvat ihmiset ja tunsin olevani ihan väärässä paikassa. Sitkeä odotuksen jälkeen piikin kuitenkin sain käsivarteeni ja pääsin kotiin.

Illalla sitten kreikkaa opiskelemaan... en ole edes avannut kirjaa viikkoon, mutta onneksi tässä on vielä aikaa tehdä asian hyväksi jotain!