Taisin sitten tosiaankin haluta liikaa... puhuttiin, tapeltiin ja lopulta erottiin sitten lopullisesti, vaikka alunperin minä haaveilin palaamisesta yhteen. Pihahdustakaan en ole vanhemmasta miehestä kuullut viikkoon ja itse myös päätin, että yhteyttä en ota. Ainakin tähän asti olen päätöksessäni pysynyt, vaikka puhelin on kädessä useaan otteeseen ollut.

Eilen tuli oltua Ystävän kanssa viihteellä ja siinä sivussa harrastin pientä kevytmielistä (?) flirttailua erään puolitutun portsarin kanssa. Ei tosiaankaan ensimmäinen kerta - tuskin myös viimeinen... Ilta oli varsin mukava, tuli rokattua urakalla ja törmäiltyä vanhoihin tuttuihin. Eikä aamuyöstä tarvinnut kävellä tai takseilla kotiin, kun avulias henkilökunta toimitti sekä Ystävän että minut kotiin. Ja kyyti "maksoi" vain puhelinnumeron verran...

Että sellaista. Nyt on pizza uunissa ja naapurin pojat tulossa kanssani syömään mukanaan joku leffa. Enää ei itkeskellä eikä murehdita mennyttä aikaa, nyt jatketaan täysillä eteenpäin ja nautitaan jokaisen päivän jokaisesta hetkestä! Onneksi ystävät pitävät pinnalla!!! Kiitos!