Tulipa sitten meilinä päivän meemi... pakko sitten laittaa se tänne pällisteltäväksi, niin paljon kuin se teitä tietenkin kiinnostaakin :)

1. Minkä artistin/ryhmän levyjä sinulla eniten levyhyllyssäsi?
Sir Elwoodin Hiljaisten Värien koko tuotanto eli 11 ceedeetä. Jos lasketaan ceedeet ja vinyylit yhteen, on ehdoton voittaja Bruce Springsteen (4 x cd, 10 x vinyyli ja 3 x maxisinkku)

2. Kenen kirjailijan kirjoja on hyllyssäsi eniten?
Nora Robertsin kirjoja löytyy 24 kpl

3. Minkä tyyppiset elokuvat ovat enemmistössä DVD/videokokoelmassasi?
Nuoruuden huumassa ostettuja Costnerin leffoja löytyy, sekä telkkarista nauhoitettuja "tylsyydenpoistoleffoja", kuten Mitä nainen haluaa, Tenavia 5 nauhaa yms...

4. Minkälaisia kuvia on valokuva-albumissasi eniten?
Ehdottomasti reissukuvia, toki hyvänä kakkosena kaikki hämärät bilekuvat...

5. Mitä painotuotteita sinulla on eniten paperinkeräyskasassasi?
Sanomalehtiä ja mainoksia

Että tällaista tänään.


Aamupäivän ohjelmassa on ollut mm. kadoksissa olleen yo-lakin metsästystä - tuli siinä sitten siivottua vaatehuonekin samalla :)
Kaupassa oli jo aamulla tuskaisen paljon ihmisiä. Kuvittelin selviäväni helpolla, mutta jälleen kerran olin väärässä. No, se reissu on nyt takana, samoin kuin samalla reissulla toteutettu kahvihetki. Luin siinä istuskellessani molemmat iltapäivälehdet ja jompikumpi niistä uutisoi minua hymyilyttäneen jutun... 80-vuotiasta miestä syytettiin 70-vuotiaan naisen seksuaalisesta ahdistelusta!!! Hih, kunnon teräsvaari :) Okei, asiahan on toki vakava, mutta tuonikäinen ahdistelija pisti väkisinkin hymyilyttämään. Anteeksi!


[muoks muoks]
Eksyin surffailemaan tekemisen puutteessa ja haluan jakaa lisää asioita elämästäni teidän kanssanne rakkaat lukijat. (on minulla lukijoita, onhan???)

You Are 55% Normal(Somewhat Normal)
somewhat-normal.jpg
While some of your behavior is quite normal...Other things you do are downright strangeYou've got a little of your freak going onBut you mostly keep your weirdness to yourself