Hei, täällä ei ole satanut pisaraakaan koko päivänä!!! Pilviä kerääntyi taivaalle välillä paljonkin, mutta tuuli hätisti ne tiehensä. Nyttenkin paistaa aurinko :)

Iltapäivällä lähdin H:n kanssa shoppailemaan. Mä en oikeesti tarvinnut mitään, mutta jotenkin mukaani tarttui mikrofonikuulokkeet ja webbikamera... kotona sentään maltoin kaverille kahvit keittää ennen kuin ryntäsin virittämään uusia lelujani koneelle ja imuroimaan Skypen itselleni. Ja kaikki toimi loistavasti! Pienen pähkäilyn jälkeen sain vielä äänen tulemaan koneen kaiuttimista (eikä kuulokkeista), niin ei tarvitse noitten piuhojen kanssa leikkiä jatkuvasti. Kuuntelen meinaan nettiradioita niin paljon, että kaiuttimet on oltava päällä, muuten menee hermot. Webbikamera asentui myös laakista ja matkakaveri hämmästyi, kun ensin huhuilin häntä kameran kautta... juteltiin siis messengerissä. Olishan se toki ollut kivampaa, jos kaverillakin olis kamera, mutta menihän se noinkin... kuulokkeet häneltä löytyi, joten seuraavaksi tein testisoiton Skypen kautta ja siinä sitten rupateltiinkin yli 3 tuntia... tollasia puhelinjuoruiluja ei sitten olekaan harrastettu sen jälkeen, kun lankapuhelimet on huushollista hävinneet. Ja kaiken lisäksi se ei edes maksanut mitään!!! Joku hupi sentään on vielä halpaakin!

Äsken iski sitten ihan mieletön matkakuume! Kreikassa on Wundergroundin mukaan tälläkin hetkellä vielä lämmintä 31 eli taitaa siellä tarjeta!!! Mieli tekis ruveta pakkaamaan, mutta sitä nyt vaan ei voi vielä tänään tehdä, huomenna vasta. Ja huomennakin vasta just ennen nukkumaan menoa. Olen niin kauan nyt jo odottanut "paluuta Kreikkaan" etten meinaa oikeesti edes tajuta, että olen siellä ylihuomenna!!! Tekis mieli hyppiä tasajalkaa ja suunnilleen halata vastaantulijoita... tyydyn kuitenkin vaan hymyilemään itsekseni ja nauttimaan tästä lähdön tunnelmasta... huominen vielä... ja sitten!!!