Sen tämä kesä tekee, että ei tule pahemmin koneen vieressä istuttua ja se puolestaan tarkoittaa sitä, ettei niin kovin usein tule tännekään kirjoitettua. Sadepäivinä tämä on mitä mainiointa ajankulua (sen terapian lisäksi), mutta kauniina kesäpäivänä olen ehdottomasti ulkona ja nautin elämästä.

Tänäänkin olen ollut ulkosalla melkein koko päivän. Tein ensin parin tunnin fillarilenkin heti aamusta ja sitten tulin kotiin parvekeurakan kimppuun. Nyt kun se hiekkapuhallus on ohi, niin kuurasin sitten koko parvekkeen katosta lattiaan ja siltä väliltä. Ikkunatkin tuli siinä sivussa pestyä muualtakin, kuin olohuoneesta. Jotenkin siinä sitten siivousinto muutenkin karkasi käsistä, joten siivosin koko kämpän saman tien. Lakanat laitoin pyykkiin ja nyt ne kuivuu ulkona - saan ihanan tuoksuiset lakanat vielä illaksi takaisin sänkyyn. Yksi elämän suurimmista nautinnoista on mennä saunanraikkaana puhtaisiin lakanoihin nukkumaan ja tuon toteutan tänään. Sauna on meinaan jo lämpeämässä :)

Ilta on tarkoitus viettää ihan rauhassa kotona. Jospa taasen ottaisi vaikka puikot käteensä ja jatkaisi puseron tekemistä. Purin tekeillä olleen reikäneuleen ja nyt siitä tulee vaakamallisen Fifin ohjeella tehty "salmiakkineule". Ekat 30 senttiä on jo tehty ja se näyttää ihan hyvältä. Ohje on helppo eikä sitä tartte laskea ekan mallikerran jälkeen. Toinen juttu on sitten pääntien teko ja hihat... mutta, siihen on vielä aikaa...

Kiitos Katili kivasta linkkivinkistä:) Sloganizer on loistava keksintö :)

generated by sloganizer.net