Erityisterveiset sille/niille ääliöille, jotka hajottavat pulloja uimarannalle ja varsinkin mereen!!! On sitten jalkapohjassa 5 tikkiä ja viikko kastelukieltoa!!! Oli kiva rantapäivä siihen asti, kun sitä kesti!

Olen nyt oikeasti niin vihainen, että haluaisin huutaa / kirkua / lyödä / hajoittaa paikkoja / jotain, jos se vaan tähän käsittämättömään v***tukseen auttaisi!

Me siis tosiaan Ystävän kanssa pyöräiltiin aamulla rannalle, joka oli meidän saapuessamme paikalle melkein autio. Valloitimme itsellemme pienen kaistaleen, tavaramäärästä päätellen teimme leirin viikoksi... puhuttiin ja rusketuttiin ja meikäläinen aina välillä pulahti mukavasti viilentävään veteen. Iltapäivällä joukkoon liittyi vanhempi mies, joka ei uskonut mun käyneen uimassa... söin tarjotun jätskin ja sinkosin mereen - turvalleni lähestulkoon rantaveteen, kun astuin pullonkaulan päälle... tuli sitten sotkettua pyyhe, vaatteet ja mieskin vereen, kun yritin vakuuttaa, että kyllä siihen riittää laastari... ei se sitten ihan riittänyt, kun mut melkein väkipakolla ensiapuun kiikutettiin. Meidän fillarit jäi rantaan, kun vanhempi mies pakkasi meidät molemmat kyytiinsä ja Tyksiin. Toki pyörät haettiin sieltä pois myöhemmin, farkkuautosta on toisinaan iloakin. Pyörien lisäksi kyytiin mahtui pizzat, sillä joku uskoo vakaasti "hyvä ruoka, parempi mieli"-sloganiin... kieltämättä pizza maistuikin :)

Vanhemman miehen hätistin lopulta kotiin, kun meni hermot... en olisi itse saanut kävellä edes vessaan! Toki jalka sattuu, mutta kun kävelee vaan jalan ulkosyrjällä, niin se ei juurikaan tunnu. Nyt vaan suren hukkaan meneviä rantapäiviä... ( ja tulevaa haisevaa jalkaa, jos en sitä viikkoon pese...!)