Kaveriporukan perinteiset kinkunpaistobileet on jo vuosia sitten muuttaneet muotoaan aikuisväestön illanistujaisiksi, jossa syödään hyvää ruokaa ja vaihdetaan kuulumisia. Mukaan ei oteta lapsia vaan ilta on vain ja ainoastaan aikuisille - yleensähän lapset on mukana, mutta tuona iltana ei. Alkuun tosiaan paistettiin kinkku, joka sitten yöllä syötiin lähes viimeistä palaa myöden, mutta vuosien varrella ruoka on muuttunut huomattavasti parempaan suuntaan.

Kinkupaistobileet oli sitten eilen. Suuntana oli ystäväpariskunnan omakotitalo, jonne porukkaa kerääntyi melkein 30... muutama ihan uusi kasvokin oli joukossa, mutta äkkiäkös siellä kaikkiin tutustui, minkä vanhojen ystävien kanssa juoruilulta ehti. Ennen ruokaa seuraan liittyi vielä eräs silloin vielä nimetön mieshenkilö, jonka tosin olin joskus jossain baarissa nähnyt ja jonkun sanan vaihtanutkin. Herrasmies kiinnitti huomioni nimenomaan herrasmiesmäisyydellään, sillä hänellä oli kädessään kukkakimppu illan emännälle sekä viskipullo isännälle! Kuinka moni tänä päivänä vielä tekee moista? Ja kun siis puhutaan vielä alta nelikymppisistä ihmisistä..

Siinä illan mittaan ajauduin muutamaankin henkevään keskusteluun herrasmiehen kanssa ja hän lähes lumosi meikäläisen verbaliikallaan. Puhuttiin asiaa ja asian vierestä, mutta tyyli, miten hän sanansa asetteli puheen silti taukoamatta hetkeksikään, oli jotain uskomatonta. Välillä huomasin virnuilevia katseita muualta, jutustelumme aiheutti suunnatonta uteliaisuutta ympärillä...

Paljon myöhemmin rupesi osa porukasta tekemään lähtöä baariin ja osa kotiin. Olin itse jo lähteissäni luvannut itselleni mennä suoraan kotiin, mutta horjuin päätöksessäni, sillä halusin jatkaa iltaa herrasmiehen kanssa. Päätös oli kuitenkin lopulta helppo, sillä herrasmies kertoi lähtevänsä myös kotiin, mutta sitä ennen pyysi puhelinnumeroni!!! Päädyimme vielä kotimatkalle samalla taksilla hyvinkin tietäväisten ilmeiden saattelemana, mutta herrasmies saattoi minut taksilla kotiin ja jatkoi sitten matkaa myös kotiinsa. Toki sitä ennen sain suudelman, joka kiharsi varpaankyntenikin!

Tänään aamulla sain tekstarin, jossa toivoteltiin hyvää huomenta ja kyseltiin tapaamista keskiviikoksi...

Elämä suorastaan hymyilee :)