Tänään oli taasen vuorossa - yllätys yllätys - rantapäivä! Johan sitä eilen kärvisteltiinkin kaupungissa :) Ystävällä oli vapaapäivä, joten seuraakin minulla oli. Pieni tuulenvire vilvoitti mukavasti eikä ollut ollenkaan liian kuuma, toki silti oli pakko uimassa käydä, kun kerrankin veteen tarkenee mennä. On meinaan meikäläisen kohdalla melko harvinaista, että Suomen meressä käyn edes kastamassa itseäni.

Päivän nostalgiapläjäys käsitteli lähinnä Ruisrockia, joka parhaillaan on menossa. Kuinka monena kesänä siellä onkaan bailattu, toisinaan helteessä hikoillen ja toisinaan kahlaten polvia myöden mudassa melkein kalikaksi jäätyneenä. Viimeisestä Ruisrockista on aikaa pari vuotta, mutta aina ko. viikonloppuna jotenkin mieli palaa festarikesiin. Tänä vuonna esiintyjät ei todellakaan olleet "miun maun" mukaisia, joten säästinpä nekin rahat reissua varten. Toki olisi ollut ihanaa nähdä ikuinen suosikkini Sir Elwoodin Hiljaiset Värit, mutta heidän festarikeikastaan en ole valmis kuitenkaan maksamaan tuollaisia summia. Ja Elwoodit kuitenkin on parhaimmillaan hämyisellä klubilla eikä festareilla klo 13... Kotiin palattuani surffailin Ruisrockin historiasivuilla muistelemassa vanhoja kesiä siellä...

Illalla kiukuttelin telkkarin vieressä, kun yritin Selviytyjiä katsella, mutta maikkarilta tuli pelkkää lumisadetta tai värillisiä pystyviivoja... jossain ilmeisesti ukkosti tai jotain... harmitti, sillä lauantaisin tulee telkkarista tasan 2 katsottavaa ohjelmaa eli tuo Selviytyjät ja CSI Miami. Onneksi sentään Subbari suostui pelittämään, joten en jäänyt ilman viikottaista annostani Horatiota :) Me likes!!!