Tajusin juuri, että kello on puoli viisi, enkä ole pistänyt suuhuni mitään muuta, kuin kahvia koko päivänä... ilmankos olo on hiukan outo! Nyt porisee jauhelihakeitto keittiössä, joten kohtapuoliin varmaan olokin paranee. En tiedä mihin olen onnistunut tämän päivän hävittämään, mutta jonnekin se on vaan mennyt.

Eilen illalla juttelin toista tuntia vanhemman miehen kanssa puhelimessa ja sovimme tapaavamme tänään. Ei, en ole vieläkään lähdössä baariin, vaan tapaamme minun luonani jääkiekon merkeissä. Tulee tänne suoraan töistä ja jo etukäteen pyysi yöpaikkaa. Suostuin yövierailuun, sillä haluan taas nukkua jonkun kainalossa. Unikin tulee paremmin, kun joku on siinä vieressä (joka EI kuorsaa!) ja pitää kiinni. Ja vanhemman miehen kainalosta on jopa hyvä herätä! Ehkä seksittömyys tekee sen - kiihkeän yön jälkeen fiilikset voisi olla jotain ihan muuta... tai sitten on vielä "baari-pokan" aiheuttama morkkis liian tuoreessa muistissa...

Olen ollut olympialaisten kanssa hieman myöhännäisherännäinen, sillä vasta keskiviikkona katsoin ensimmäisen kisalähetyksen. Kisat ei jaksa muuten kiinnostaa, mutta lätkä on ehdottomasti meikäläisen laji. Oli vaan aika rankka aloitus seuraamiselle tuo Suomi-Usa peli, sillä meinas järki lähteä siinä samalla... yksinäni katselin, huusin ja kiroilin... ei onneksi tullut naapurit valittamaan :) Tänään meitä sitten huutaa täällä kaksi - katsotaan miten tällä kertaa sujuu!