Tämä nyt jotenkin sopii tähän jatkoksi... Siis lähinnä viime päivien tapahtumien johdosta, ei muuten...

Ja tiedoksi; poistin taas muutaman kommentin... oli sen verran ala-arvoista tekstiä. Tällä en toki tarkoita sinua, Airene!

Olet Kiihkeä suutelija!

Kieli syvällä ranskalaisessa suudelmassa, pieniä näykkäisyjä, kuumaa imua, kosteat huulet lukkiutuneina suudelmiin tuntikausiksi. Se olet Sinä omassa elementissäsi! Rakastat suutelemista niin, että saatat niittää mainetta suutelemalla seuralaisesi tainnoksiin... ja kyseessähän ovat vasta suudelmat... mikä heitä odottaakaan niiden jälkeen!

Kun tahdot jotain, et luovuta ennen kuin se on sinun. Tunteesi ovat syvät ja kiihkeät, Sinussa on myös vähän taipumusta ylidramaattisuuteen... mutta vain joidenkin toisten mielestä - Sinullehan se vain tarkoittaa sitä, että joku sentään TUNTUU joltakin! Jos olet parisuhteessa, et ota mitään kevyesti. Eikä kumppanisikaan pitäisi.

Kuka sopii Sinulle?

Jos kohtaat toisen Kiihkeän suutelijan, koet elämyksiä, jotka eivät koskaan unohdu. Saatte molemmat kokea uskomattomia asioita - niin sydämessä kuin kaikkialla kehossanne.

Jos olet oikein eroottisessa latauksessa, on Aistillinen suutelija juuri sopiva Sinulle. Hän suutelee Sinua juuri sieltä, mistä haluatkin.

Pysy kaukana Villeistä suutelijoista. He eivät koskaan saavuta sitä intohimoa, mitä Sinä etsit. Unohda myös Kuumat suutelijat - he ovat hieman liian pinnallisia Sinulle.


Tämä testi löytyy
täältä