Pitkäksi venynyt bloggaustauko johtui murun talvilomasta, joka on nyt ohi ja paluu arkeen on edessä... melkein 2 viikkoa ollaan oltu lähes tauotta yhdessä, joten toisen lähtö töihin tuntui melkoisen kurjalta! Menneet päivät on ollut loistavia, välillä täynnä touhua ja menoa ja toisinaan vaan lojuttu sohvalla ja tuijoteltu dvd:ltä jotain enemmän tai vähemmän älykästä. Huippuhetkinä täytyy mainita erään iltapäivän idea lähteä jonnekin ajelemaan, kun on niin kurja ilmakin... logiikkaa tuossa ei ollut, mutta jotenkin päädyimme Tampereen Koskikeskuksessa sijaitsevaan Knossokseen syömään :) Ja se oli murun ihan oma idea!! Ensimmäinen visiittini ko. paikassa, eikä se kyllä vakuuttanut minua - jotenkin kreikkalaisuutta sieltä ei löytänyt, vaikka miten etsi, ja kun hinnat vielä oli ihan hirmuiset...

Viime perjantaina tuli biletettyä Galaxissa ensimmäistä kertaa tänä vuonna (ja aivan varmasti myös viimeistä!!!). Ilman siellä ollutta Sigin keikkaa ei sinne olisi nyttenkään menty, mutta tulipahan käytyä... eivät tainneet bändin pojat olla vielä kokonaan edes lavalta poissa, kun me oltiin jo narikassa jonottamassa takkeja päästäksemme kaatosateeseen jonottamaan taksia - onneksi meitä ei ollut kuin 4, joten mahduimme sentään yhteen taksiin koko remmi :) En vaan enää edes muistanutkaan millainen "lihatiski" tuo Galax on, puhumattakaan siitä, että koko illan sai kahlata lasinsirpaleissa ja lähes repiä jalkojaan irti tahmeasta lattiasta... Onneksi Sigin keikka oli sentään loistava!

Edellisviikon biletys ei juurikaan ollut tuota perjantaita parempi... silloin oltiin tsekkaamassa kaupungin kaiketi uusin yökerho, Las Vegas. Täytyy sanoa, että tuli todellakin vanhaa kunnon Haarikkaa ikävä! Haarikan jazz-jamit oli sentään jotain verrattuna Vegasin savukoneisiin ja migreeniä aiheuttaviin vilkkuvaloihin... ei kiitos ikinä enää!

Mutta, nyt on sitten arki edessä... tiistaiksi tiedossa työkkärikäynti, piiiitkän tauon jälkeen sieltä tuli yhteydenotto. Pyysivät listaamaan työpaikat, joihin olen hakenut viime aikoina... listan äsken printtasin ulos ja saldo viimeisen 3 kuukauden ajalta on 42 haettua paikkaa ja tasan yksi vastaus... surkealta näyttää!!! Täytynee lähteä pakolaiseksi jonnekin... mahtaisikohan Ateena ottaa mut pakolaisena vastaan, kun taidan olla liian vanha au pairiksi... jotain on vaan pakko kohta keksiä!!!