Taidan tosiaan olla tulossa vanhaksi, kun yhden illan biletys aiheuttaa tällaisen olon... ja kun tällä kertaa ei ole lähettyvillä ollut yhtään pelastajaa, joka toisi krapulapäivän survival-packin, niin kuin tuossa kerran... tämä päivä on siis vaan oltu ja kärsitty :( Kaupassa oli pakko käydä pari tuntia sitten, mutta senkin reissun jälkeen oli pakko kömpiä tunniksi takaisin sänkyyn. Nyt on sentään jo päänsärky taltutettu ja jäljellä on vaan tappava jano, joka ei mene ohi edes juomalla, sekä kiljuva nälkä, joka kaipaa vuorotellen suolaista ja makeaa -> mansikoita, suklaata, pizzaa, fetaa eli kaikkea sitä, jota kaupasta tuli kannettua kassillinen... tarttis joskus muistaa punnita itsensä ennen baariin lähtöä ja sitten kunnon krapulaisen mässyttelypäivän jälkeen... pari kiloa varmaan tällä syömisellä kertyy...

Eilinen festaripäivä oli kaikenkaikkiaan kovin onnistunut. Ihmisiä oli liikenteessä ihan hirmuisesti, tuttuja oli kaikkialla. Pääteltan aikataulu pelitti suorastaan käsittämättömän hyvin, sillä tasan klo 19. Elwoodit aloittivat keikkansa. Keikka oli lähestulkoon klooni parin viikon takaisesta keikasta, mutta eipä se tuntunut ketään haittaavan. Porukka tanssi ja lauloi ja fiilis oli hyvä. Keikan jälkeen me suuntasimme baariin, kun seuraavaksi esiintynyt Viikate ei kiinnostanut. Takaisin telttaan palattiin Suurlähettiläitä kuuntelemaan. Tullessamme hämmästyimme teltan ahtautta, kun enää ei meinannut mahtua ovesta sisään, kun porukkaa oli ihan älyttömästi... Elwoodeja kuunneltiin sentään melkein eturivissä... Suurlähettiläät heittivät loistavan keikan, vaikka äänentoisto olikin hiukan puuroinen. Suurlähettiläitten jälkeen koettiin hauskoja hetkiä, kun jäätiin porukalla ihmettelevään sisään vyöryvää ihmismassaa. Siinä meinas vanhat ihan oikeesti jäädä jalkoihin, kun jengiä ryntäili illan päätähteä odottelemaan. Päätähti antoi odotuttaa itseään liian kauan, mutta ehkä se sitten kuuluu asiaan, ettei keikkaa aloiteta, ennen kuin yleisö on vartin verran taputtanut ja huutanut Paulaa kurkku suorana... täytyy kyllä tunnustaa, että 59-vuotias Koivuniemi on iskelmä-Finlandiansa ansainnut - keikka oli loistava! Täti rokkasi lavalla ja teltallinen väkeä lauloi ja rokkasi mukana... en olisi ikinä tuota uskonut, jollen olisi itse sitä nähnyt! Meno oli jotain aivan uskomatonta... ja arvatkaapa mitä se meno oli siinä vaiheessa, kun illan viimeisenä encorena soi Aikuinen nainen??? Huh huh!

Kengät, housunlahkeet ja toinen hiha oluessa oli sitten pakko vielä jatkaa matkaa baariin, josta matka kotiin jatkui vasta auringon noustua... ja sen on kyllä tästä olosta pystynyt päättelemään! Onneksi DBTL on vaan kerran vuodessa!