Viini todellakin käy ja kovaäänisesti käykin! Viime yönä meinasin tulla hulluksi, kun edes makuuhuoneessa ei saanut olla rauhassa... (siis pulputukselta, muuten kyllä!) Kaipa se siitä sitten tasaantuu, vaikka edelleenkin viinintekele kuullostaa siltä, kuin se hetkenä minä hyvänsä siirtyisi maata kiertävälle radalle räjähtäessään!

Joulukortti-ideankin sitten vihdoin ja viimein keksin ja nyt on tarvikkeet jo kaivettu esiin. Tänään tuskin vielä niitä rupean tekemään, mutta josko vaikka huomenna sitten.

Joululahja numero 2 on parhaillaan pesukoneessa. Siellä nimittäin on huopumassa kylmäkätisen Ystävän lapaset. Josko ne sitten vaikka lämmittäisivät talven kylmyydessä.
Jouluvalmistelut rupeaakin sitten meikäläisen osalta olemaan melkeinpä ohi, sillä enää puuttuu 2 lahjaa. Äidin shaalihan valmistui jo ajat sitten... enää puuttuu isän ja yhden miespuolisen ystävän lahja eli juuri ne vaikeimmat... ja nyt just ei ole edes ideaa kummankaan lahjaksi, joten ne saavat vain odottaa. Kyllä se idea varmaan jonain hetkenä löytyy - toivottavasti!