Yöttömän yön juhlinta todellakin kesti yli yön, nukkumaan pääsin lauantaina yhden jälkeen päivällä, mutta onneksi silloin jo omaan sänkyyn :) Tuli sitten nukuttua melkein koko päivä ennen kuin sitten saikin jo mennä yöunille. Tänään on olo ollut "hiukan" tokkurainen tuosta ylettömästä nukkumisesta.

Noista Juhannuksen kasvilajeista edustettuna oli ehdottomasti tuo ryypätkääpä, pari ihmistä porukasta toki tutustui myös ryömikääpään... kaikenkaikkiaan meillä oli hillittömän hauskaa, reissu olisi ollut erittäin onnistunut ilman sitä yhtä öykkääjää, jonka mielestä kaikki naiset on huoria ja yleensäkin vaan olemassa palvellakseen miehiä (joko maksusta tai ilman!!!). Kyseisen miehen kanssa minäkin menetin hermoni, vaikken yleensä jaksa vaivautua. Olisi kait nyttenkin pitänyt pitää turpansa kiinni... Mutta, mikähän siinä on, että järki ja raha ei viihdy samassa ihmisessä? Miljoonan maksanut auto, mutta käytöstavat täysin hukassa... lisäksi yhdistelmä sandaalit, tennissukat, shortsit ja vyölaukku (!!!) sai verenpaineeni nousemaan... vaatetuksella nyt ei oo merkitystä loppupeleissä, mutta joku raja siinäkin on.

Mutta, nyt odotellaan seuraavaa mökkireissua, ihan eri porukassa. Meillä on meinaan tiedossa tyttöjen pidennetty viikonloppu saaressa. Maailmanparannusta, hyvää ruokaa, saunomista ja uintiakin ehkä...