Tulipa sitten istuttua muutama tunti Ystävän seurassa ja tilitettyä koko matkan tapahtumat oikein perinpohjin. Ystävä kun on itsekin Kreikka-hullu, niin hän osaa kysyä oikeat asiat ja on ihan aidosti kiinnostunut kaikesta. Ja kun meikäläinen aloittaa Kreikasta puhumisen, niin siitä ei sitten ihan helpolla tule loppua, eli tarvitsen vastaanottavaisen yleisön ;)

Myöhemmin seuraamme liittyi Ystävän viime viikolla tapaama mies ystävänsä kanssa. Molemmat nuoria ja ihan mukavan tuntuisia miehiä. Minä poistuin seurasta jonkin aikaa sitten ja äsken tuli Ystävältä tekstari, jossa minua kaipailtiin takaisin baariin. Nuori mies oli kuulemma kovastikin kiinnostunut meikäläisestä, mutta ei kehdannut moisesta puhella suoraan mulle... Rohkaistui sitten vasta meikäläisen lähdettyä! Ja tällä kertaa moisen rohkaistumisen syynä ei ole viina, sillä oltiin koko porukka kahvi-/teelinjalla...

Uusiin ihmisiin on aina mukava tutustua, mutta jotenkin arveluttaa itseäni huomattavasti nuorempi mies... lupasin kuitenkin lähteä ulos tuon samaisen porukan kanssa, kunhan sopiva tilaisuus tulee... eli siis, jossain vaiheessa on tiedossa tuplatreffit - minulle ihan uusi kokemus!