Tänään on puhelin ollut varsin seurallisella tuulella, pitkästä aikaa. Ja vielä pitempää aikaan puhelimesta kuului jotain muutakin, kun jo pitkään jatkunutta "valitusta" siitä, että kenellekään ei enää tapahdu mitään. Nyt on sitten tapahtumia suuntaan ja toiseen ja kerrankin pelkästään hyviä uutisia. Lyhyesti sanottuna tiedossa on yhdet yllätyshäät heinäkuussa (menee tietysti samaan viikonloppuun, kuin eka Elwoodin keikka, jolloin en ole kaupungissa...), yksi kihlaus (bileet ensi lauantaina) ja viimeisenä yksi tulossa oleva vauva :)

Häät ja kihlaus aiheutti ystäväpiirin kesken varsin laajan puheluruuhkan, kun mietittiin porukan tapaamista lahja- ja polttarijärjestelyjä varten. Aikaa kun ei ole paljoakaan enää... hääpari oli tarkoituksella jättänyt ilmoittamisen viime hetkeen, nytkin asia pääsi livahtamaan julkisuuten puolivahingossa. Kutsut on meinaan tänään laitettu postiin - siis ystävien kutsut, suvut ovat tienneet asiasta jo paljon kauemmin... taisi hääpari luulla selviävänsä ilman polttareita, mutta eipäs se niin vain onnistu ;)

Kihlaparille kerätään perinteiset survival-boxit, jotka ei vaadi ajattelua, pelkkä shoppailu riittää. Ja vauvan tuloon on niin paljon vielä aikaa, että sitä ei tarvitse tässä vaiheessa edes ajatella vielä..

Ensi viikolla sitten selkeästi alkaa kesä, kun luvataan reilusti yli 20 astetta lämmintä!!! Biitsi, täältä tullaan!!!